top of page
Lekman_palvelu_PSPBM.png

Professional Scrum Product Backlog Management™ Skills on yhden päivän  intensiivinen sertifiointikoulutus, joka on suunniteltu syventämään tuoteomistajien, projektipäälliköiden ja tuotepäälliköiden ketterän tuotehallinnon taitoja.

 

Koulutus sopii myös Scrum Mastereille, UX-suunnittelijoille ja vaatimusanalyytikoille, jotka tukevat tuoteomistajia arvon tuottamisessa ja Product Backlogin hallinnassa.

 

Koulutuksessa opitaan yhdistämään Product Backlog tuotteen visioon, loppukäyttäjien tyytyväisyyteen ja arvontuottoon. Osallistujat saavat käytännöllisiä vinkkejä Product Backlogin jalostamiseen, kohtien pilkkomiseen ja yksinkertaistamiseen. Lisäksi opitaan liittämään tuotteen tavoitteet Product Backlogiin ja hallitsemaan sidosryhmiä, kuten asiakkaita ja rahoittajia, ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Kangaroos - PSPBM.jpg
Lekman_palvelu_PSPBM.png

Professional Scrum Product Backlog Management Skills

Päivän sertifiointikurssi ammattimaiseen Product Backlogin ja sidosryhmien hallintaan.

Varaa päivä
varauskalenterista
Yhden päivän sertifiointikoulutus
Alk. 3.300 € / 3 hlö
Virtuaalisesti tai asiakkaan tiloissa
Image by Joe Woods

Mikä muuttuu PSPBM-kurssin ansiosta?

  • Opit keinoja Product läpinäkyvyyden ja ymmärrettävyyden parantamiseksi

  • Opit tekniikoita Product Backlogin jalostamiseen ja järjestämiseen

  • Opit tunnistamaan sidosryhmien edustajat ja kommunikoimaan paremmin

  • Opit tunnistamaan Product Backlogin ongelmia ja sudenkuoppia

  • Osaat kuvata sidosryhmien tarpeet Product Backlogiin

  • Osaat hyödyntää Scrumin havaintoihin perustuvaa kehitystä kilpailuetuna

  • Scrumin sanasto ja käsitteet päivittyvät tähän päivään.

Avointen kurssien hinnoittelu

Osallistuminen PSPBM-koulutukseen maksaa 750 euroa plus alv 24% per osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen, PDF-materiaalit, Scrum.orgin verkossa itsenäisesti tehtävän loppukokeen ja PSPBM-sertifikaatin kokeen mentyä läpi. Sertifikaatti ei vanhene koskaan.  ​

Yksityiskurssien hinnoittelu

Yksityisen PSPBM-koulutuksen hinta sisältää kurssikutsut, ennakkomateriaalit, PDF-kurssimateriaalin, koulutuksen etänä tai lähitilaisuutena (lisätään matkakulut), online-palautekyselyn tuloksineen ja Scrum.orgin verkossa itsenäisesti tehtävät loppukokeet ja sertifikaatit kokeen läpäisseille.

Yksityisen PSPBM-kurssin hinta on 3.000 euroa plus 100 euroa / osallistuja (suositus max. 20 hlö). Esim. Kolmen osallistujan koulutus maksaa 3.300 euroa ja 15 osallistujan 4.500 euroa. Hintoihin lisätään alv 24%.     

Palvelun kuvaus

Luokkakuva_edited_edited_edited.png

Osallistavuus oli parasta, kun ei ollut luento vaan oikeasti tehtiin yhdessä. Kurssin sisältö oli ihan timanttia tosielämän Scrumiin, koska kaikkea ei kerrottu vain Scrum Guiden näkökulmasta, vaan myös sitä miten se tosielämässä voi mennä. Jos jotain parannettavaa pitää miettiä niin kiire vähän oli, että asiaa olisi riittänyt kolmenneksikin päiväksi.

Maksuton siirto ja peruutus

Varauksen siirtäminen ja peruutus on maksutonta viimeistään 24h aikaisemmin. Soita 040-849 5117 tai lähetä sähköpostia lare.lekman@gmail.com.

bottom of page