top of page
Lekman_palvelu_PSPBM.png

Professional Scrum Product Backlog Management™ Skills on yhden päivän mittainen Scrum.orgin tuottama uusi intensiivinen sertifiointikoulutus.

Koulutus sopii tuoteomistajien, projektipäälliköiden ja tuotepäälliköiden syventävään koulutukseen ja ketterän tuotehallinnon taitojen kertaukseen. Koulutus sopii myös Scrum Mastereille, UX-suunnittelijoille sekä vaatimusanalyytikoille, jotka haluavat oppia tukemaan tuoteomistajien työtä ja arvon tuottamista Product Backlogin ja sidosryhmien paremman hallinnan avulla.

Koulutuksessa opitaan tekniikoita ja menetelmiä, joiden avulla tuotteen kehitysjonon (Product Backlog) saa läpinäkyvämmin ja tehokkaammin yhdistettyä tuotteen visioon, loppukäyttäjien tyytyväisyyteen sekä arvontuottoon asiakkaille ja muille sidosryhmille.

Osallistujat saavat käytännöllisiä oppeja ja vinkkejä Product Backlogin jalostamiseen, kuten tuotteen kehitysjonon kohtien (Product Backlog Items) pilkkomiseen sekä tuotteen kehitysjonon yksinkertaistamiseen. Lisäksi opitaan tuotteen tavoitteiden (Product Goal) liittäminen tuotteen kehitysjonoon, jolla varmistetaan arvon tuottaminen. Sidosryhmien kuten asiakkaiden, rahoittajien ja loppukäyttäjien edustajien ammattimainen hallinta sekä viestintä sisältyy myös koulutukseen.

Lekman-Consulting-Space-Kangaroo-Background-2.png
Lekman_palvelu_PSPBM.png

Professional Scrum Product Backlog Management Skills™

Päivän sertifiointikurssi ammattimaiseen Product Backlogin ja sidosryhmien hallintaan

Varaa yksityiskurssi
varauskalenterista
Yksityiskurssi
Alk. 3.300 € / 3 hlö
Virtuaalisesti tai asiakkaan tiloissa
Image by Joe Woods

Mikä muuttuu PSPBM-kurssin ansiosta?

  • Opit keinoja Product läpinäkyvyyden ja ymmärrettävyyden parantamiseksi

  • Opit tekniikoita Product Backlogin luomiseen, jalostamiseen ja järjestämiseen

  • Tunnistat sidosryhmien edustajat ja kommunikoit heidän kanssa tehokkaammin

  • Opit tunnistamaan Product Backlogin ongelmia ja sudenkuoppia

  • Osaat kuvata sidosryhmien tarpeet tuotteen kehitysjonoon (Product Backlog)

  • Osaat hyödyntää Scrumin empiirisyyttä (havaintoihin perustuvaa kehitystä) kilpailuetuna

  • Scrumin sanasto ja käsitteet päivittyvät tähän päivään.

Avointen kurssien hinnoittelu

Osallistuminen PSPBM-koulutukseen maksaa 750 euroa plus alv 24% per osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen, PDF-materiaalit, Scrum.orgin verkossa itsenäisesti tehtävän loppukokeen ja PSPBM-sertifikaatin kokeen mentyä läpi. Sertifikaatti ei vanhene koskaan.  ​

Yksityiskurssien hinnoittelu

Yksityisen PSPBM-koulutuksen hinta sisältää kurssikutsut, ennakkomateriaalit, PDF-kurssimateriaalin, koulutuksen etänä tai lähitilaisuutena (lisätään matkakulut), online-palautekyselyn tuloksineen ja Scrum.orgin verkossa itsenäisesti tehtävät loppukokeet ja sertifikaatit kokeen läpäisseille.

Yksityisen PSPBM-kurssin hinta on 3.000 euroa plus 100 euroa / osallistuja (suositus max. 20 hlö). Esim. Kolmen osallistujan koulutus maksaa 3.300 euroa ja 15 osallistujan 4.500 euroa. Hintoihin lisätään alv 24%.     

Palvelun kuvaus

Luokkakuva_edited_edited_edited.png

Osallistavuus oli parasta, kun ei ollut luento vaan oikeasti tehtiin yhdessä. Kurssin sisältö oli ihan timanttia tosielämän Scrumiin, koska kaikkea ei kerrottu vain Scrum Guiden näkökulmasta, vaan myös sitä miten se tosielämässä voi mennä. Jos jotain parannettavaa pitää miettiä niin kiire vähän oli, että asiaa olisi riittänyt kolmenneksikin päiväksi.

Tilaisuuden siirto tai peruutus

Tilaisuuden voi siirtää tai peruuttaa maksutta vähintään 24 tuntia aikaisemmin. Free re-schedule or cancel at latest 24 hours in advance. Call 040-849 5117 or email lare.lekman@gmail.com.

bottom of page