top of page
kangaroo-warning-road-sign_edited_edited.jpg
Lekman_palvelu_AgileLeadership.png

Leadership Express

Ketterän organisaation ja tiimien johtamisen ydinkohdat simulaatioiden ja teorian kautta.

Working Together on Project
Yksi päivä 2.900€ alv 0% max. 20 hlö
3 tuntia 1.900€ alv 0% max. 20 hlö
Asiakkaan tiloissa tai virtuaalisesti
Varaa aikasi
varauskalenterista

Leadership Express -työpaja tarjoaa johtajille, päälliköille ja esihenkilöille kattavan koulutuksen ketterän organisaation ja tiimien johtamisen keskeisistä kohdista.

 

Työpaja yhdistää simulaatiot ja teorian, tarjoten osallistujille syvällisen ymmärryksen siitä, miten ketterän kehityksen arvot, Scrum-viitekehys, Lean-periaatteet sekä Teslan ja SpaceX:n täysin uudenlainen ajattelu (kts. MobAI Express) voidaan soveltaa tehokkaaseen ja tuloksekkaaseen johtamiseen.

Leadership Express on suunniteltu erityisesti johtajille, jotka haluavat syventää ymmärrystään ja taitojaan ketterässä johtamisessa ja viedä organisaationsa suorituskyvyn uudelle tasolle. Työpaja tarjoaa oivalluksia ja työkaluja, joita voit soveltaa välittömästi käytännön johtamistehtävissä.

Image by Joe Woods

Miksi tilata Leadership Express?

  • Ymmärrätte ketterän johtamisen periaatteet: Opitte, miten Agile, Scrum ja Lean ohjaavat nykyaikaista johtajuutta ja päätöksentekoa.

  • Kehitätte johtamistaitoja simulaatioiden kautta: Käytännön simulaatiot antavat konkreettisia esimerkkejä ja tilanteita, joissa voit soveltaa ketterää ajattelua johtamiseen.

  • Otatte ketterät arvot osaksi päivittäistä johtamista: Opitte integroimaan ketterät arvot ja periaatteet jokapäiväiseen työskentelyyn ja tiimien tukemiseen.

  • Parannatte tiimien suorituskykyä ja motivaatiota: Hyödynnä oppimaasi parantaaksesi tiimisi tehokkuutta, innovatiivisuutta ja työhyvinvointia.

  • Hallitsette muutoksia dynaamisessa ympäristössä: Opitte, miten johtaa ja navigoida jatkuvassa muutoksessa, säilyttäen tiimin fokus ja suorituskyky.

  • Tehostatte päätöksentekoa ja priorisointia: Saatte työkaluja ja menetelmiä parempaan päätöksentekoon ja työn priorisointiin ketterän filosofian mukaisesti.

  • Keskustelut samanmielisten johtajien kanssa: Työpaja tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden ketterän johtamisen parissa työskentelevien kanssa.

Palvelun kuvaus

Luokkakuva_edited_edited_edited.png

Hyvä Scrumin simulaatio-harjoitus ja asiantunteva opettaja. Olisin saanut vielä enemmän irti, jos olisin lukenut Scrum-oppaan etukäteen.

Maksuton siirto ja peruutus

Siirto ja peruutus on maksutonta viimeistään 24h aikaisemmin. Soita 040-849 5117 tai lähetä viesti lare.lekman@gmail.com.

bottom of page