top of page
Lekman_PSPO.jpg
Scrumorg-PSPO_outertext-1000.png

Professional Scrum Product Owner®

Kaksipäiväinen koulutus tuoteomistajan vastuualueen hallintaan, onnistumiseen ja Scrum-tiimin arvontuoton maksimointiin.

Scrumorg-PSPO_outertext-1000.png

Scrum.orgin työpajamainen koulutus tuoteomistajan vastuualueen hallintaan ja tehtävässä onnistumiseen maksimaalisen arvon tuottamiseksi käyttäjille Scrum-tiimin kanssa. Soveltuu tuoteomistajille, tuotepäälliköille, projektipäälliköille, asiantuntijoille ja johtajille.

Professional Scrum Product Owner® (PSPO) on nykyaikainen tapa oppia uutta ja kehittää tuotehallintoa sekä tuotekehityksen arvontuottoa. Vuorovaikutteinen kaksipäiväinen koulutus sisältää mm. Agile-filosofian, Scrumin elementit, arvon määrittelyn, tuotevision, tuotteen tavoitteen, tuotteen kehitysjonon luomisen, järjestämisen sekä hallinnan ja ketterän tiimityön Scrum-tiimin kanssa. 

Koulutus antaa osallistujalle valmiuden maksimoida Scrum-tiimin käyttäjille tuottaman arvon ja onnistua siten tässä tuoteomistajan tärkeimmässä tehtävässä.

Ammattimaista 
ketterää tuotehallintoa

 

Kurssi ei vaadi ennakkotietoja ja soveltuu  hyvin myös henkilöille, jotka eivät vielä toimi tuoteomistajina mutta haluavat kehittää osaamistaan tuotekehityksen ohjaamisessa, ymmärtämisessä ja arvon tuottamisessa.

 

Sisältöä painotetaan osallistujien kokemuksen ja oppimistavoitteiden mukaan. Osa harjoituksista toteutetaan simulaatioilla. Lisäksi on ryhmäkeskusteluita, harjoituksia, havainnollisia esimerkkejä ja teoriaa.

Kickoff ja preppaustyöpaja tukevat sertifiointia

 

Professional Scrum Product Owner® -koulutus sisältää erillisen 60 minuutin Kickoff online-videopuhelun, jossa tutustutaan kurssin ohjelmaan ja luodaan oppimistavoitteet. Näin varsinainen koulutus käynnistyy mukavammin.

 

Muutama päivä kurssin jälkeen on 60 minuutin online-preppaustyöpaja, jossa valmistaudutaan Professional Scrum Product Owner -loppukokeeseen ja annetaan muutamia “tärppejä”. Tunnin kestävä PSPO-koe tehdään omalla ajalla verkossa monivalintakokeena.

Image by Joe Woods

Mikä muuttuu Professional Scrum Product Owner® -kurssilla?

  • Agilen, Leanin ja Scrumin tärkeimmät periaatteet, arvot ja käsitteet kirkastuvat

  • Osallistujat oppivat maksimoimaan tuotekehityksen arvon Scrumin avulla

  • Osallistujat oppivat perustelemaan ketteryyden hyödyt ja edellytykset

  • Osallistujat saavat valmiudet toimia onnistuneesti Scrum-tiimin tuoteomistajana

  • Opit hyödyntämään julkaisun suunnittelua Scrum-kehitysprojektin läpivientiin

  • Lopetat vanhentuneiden käsitteiden käyttämisen (esim. Grooming)

  • Ketterän kehityksen perustiedot varmistetaan ja päivitetään tähän päivään

  • Sisältää virtuaalisen 60 minuutin kickoffin ja 60 minuutin preppaustyöpajan

  • Professional Scrum Product Owner® -sertifikaatit loppukokeen läpäisseille.

Varaa yksityiskoulutus omalle henkilöstölle

Yksityiskoulutus on toimiva ja edullinen vaihtoehto, kun haluatte kouluttaa yli kolme osallistujaa. Yksityiskoulutus järjestetään organisaationne tiloissa tai muussa sopivassa paikassa. Tilaaja varaa koulutustilan, aamukahvin, lounaat sekä iltapäiväkahvit.

1.

Tarkista yksityiskoulutusten hinnasto. Yksityisessä koulutuksessa voidaan keskittyä paremmin organisaation sisäisiin asioihin. Laskutus on toteutuneen osallistujamäärän mukaan. Poissaoloista ei koskaan laskuteta.

2.

Etsi varauskalenterista osallistujille sopivat kaksi peräkkäistä vapaata päivää ja varaa ensimmäinen kurssipäivä. Varauksen voi siirtää tai peruuttaa maksutta viimeistään 24h etukäteen. 

3.

Olen sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse käytännön järjestelyiden sopimiseksi. Lähetän kurssikutsun pohjan, jossa on kurssin alustava aikataulu, ohjeita osallistumiseen sekä ennakkomateriaalia. Kutsun voit liittää osallistujille kurssin kalenterivarauksiin tai lähettää sähköpostilla. Kurssi laskutetaan jälkikäteen hinnaston toteutuneen osallistujamäärän mukaan.

Palvelun kuvaus

Luokkakuva_edited_edited_edited.png

Kiitos erittäin innostavasta ja motivoivasta koulutuksesta! Nyt on parempi käsitys kehitystiimin toiminnasta ja plussana takataskuun jäi käytännön vinkkejä ihan kaikenlaisen työskentelyn tehostamiseksi ja mukavoittamiseksi. Sertifikaatti tuli toisella yrittämällä. :)

Tilaisuuden siirto tai peruutus

Yksityistilaisuuden voi siirtää tai peruuttaa maksutta vähintään 24 tuntia aikaisemmin. Free re-schedule or cancel for private events at latest 24 hours in advance. Call 040-849 5117 or email lare.lekman@gmail.com.

bottom of page